Esittely

Raamattu Puhuu –seurakunta on elävä Raamattuun uskova kristillinen seurakunta. Korostamme opetuksessamme Kristuksen sovitustyötä ja armon merkitystä hengellisessä elämässä. Olet tervetullut osallistumaan toimintaamme ja kasvamaan Jumalan tuntemisessa.

Olemme joukko ihmisiä eri kansallisuuksista, ammateista ja taustoista, mutta ennen kaikkea uskovia, joiden elämässä Jumala on keskeisellä paikalla. Seurakunnassamme on kokousten lisäksi monia työmuotoja, joissa jokainen voi kokea erityisellä tavalla Jumalan rakkautta ja saa mahdollisuuden kasvaa Jumalan tuntemisessa Hänen Sanansa ja palvelemisen kautta. Tervetuloa joukkoomme. Jokaiselle löytyy paikka kasvaa ja tulla rakastetuksi.

Raamattu Puhuu –seurakunnan toiminta Salossa alkoi jo vuonna 1975, jolloin pastori Schaller vieraili kaupungissa. Viikottainen toiminta Turusta käsin alkoi noin vuonna 1986. Perjantaikokous alkoi 90-luvun alussa Antti Koskenpään vetämänä. 2000 luvun alussa Antti siirtyi joksikin aikaa Pohjois-Suomeen, jolloin tunteja piti ensin pastori Jorma Immonen Ja hänen jälkeensä Mika Achreen ja Immanuel Paul.

Kokouksissa kuulee suomenkielen lisäksi myös venäjää ja englantia. Suunnittelemme toiminnan lisäämistä Salossa sen mukaan kuin Jumala meille ovia avaa.

Olemme löytäneet yhteistyökanavia Salon muiden seurakuntien kanssa.
Rukoillaan että voisimme palvella salolaisia omalla osuudellamme kykyjemme mukaan.
Näkynämme on että voisimme palvella myös Salonseudun venäjän ja englanninkielisiä ystäviä.

Lue lisää Raamattu Puhuu –seurakunnista kansainvälisiltä (english) sivuiltamme www.ggwo.org